Homepage Demo 2

Hi, I'm Sara

Hi, I’m Sara

Sara Barns, Owner

After a while, finding that nothing more happened, she decided on going into the garden at once; but, alas for poor Alice! when she got to the door, she found she had forgotten the little golden key, and when she went back to the table for it, she found she could not possibly reach it.

Get on the List

Subscribe to get weekly updates and more!

Hverdagsglimt ➤ 5. juli 2023

Juni ’23 i en nøddeskal

Juni er kommet og gået. Her er en opsummering af månedens begivenheder. Junis uundgåelige Den 6. juni fyldte jeg HOST 34 HOST. That shit be cray. Ellinor er begyndt at gamle mig “gamle tøs”, hvilket både er passende og en hel del bedre end ‘lortemor’. Sidstnævnte er dog stadigvæk en fast del af hendes hverdagsytringer. Ahh, de skønne børn. Junis “behøver det være sådan?” Alt det sommertøj, jeg købte til Ellinor for ca. en måned siden, er blevet sat ned med 40%. Fuq. Junis “det er ikke mig, det er dig” (aka brillesagaen) For en måneds tid siden var jeg…

Read More
Hverdagsglimt ➤ 18. maj 2023

Livet som Ellinors mor

“Mor, kan se, hvad jeg har tegnet, mor?” “EJ, hvor er den fin, Ellinor! Hmm, er det en sol? “Nej” “En bold?” “Nej” “En stjerne?” “Neeeeeej” “Er det en vulkan?” “NEJ!!!” “Okay, skat, hvad er det, du har tegnet?” “Argh, mor, det er en dåse håndcreme!” — Det var, selvfølgelig, mit næste gæt.

Read More
Livet ➤ 8. februar 2023

Februar 2023

Så er vi kommet ind i februar. Har januarmåned ikke været umanerlig lang i år, eller er det bare mig? Måske handler det mere om, at jeg føler mig mættet af kulde, mørke, blæst, regn, sne, og hvad man ellers bliver budt på denne tid af året. Jeg er klar til forår. Klar til at lægge Ellinors flyverdragt og vinterstøvler væk, til fordel for termotøj og gummisko. Parents will understand. Bliver det mon i år, jeg forærer mig selv en cowboyjakke? Eller vil det igen igen føles som frås, når jeg står med den i butikken? Jeg er nok den…

Read More

Let’s Be Friends!

Oh yeah, I work with videos, too. Cool, huh?

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: