Simply Sofie, eller The Blogger Formerly Known as Strike a Prose

Simply Sofie, eller The Blogger Formerly Known as Strike a Prose

Velkommen til Simply Sofie: min nye blogbaby. Mit liv har taget en180 graders drejning i løbet af det sidste halve år, og jeg havde brug for en forandring – en simplificering af mit lille stykke støv i blogosfæren. Både i forhold til blognavn, design, men også i forhold til organisering af indhold. Jeg var ikke direkte inspiret af Marie Kondo, men jeg kunne mærke, at den gamle blog ikke “sparkede joy” for mig mere – og jeg ville ikke kunne vende skuden. Det var simpelthen for sent. Den hang mig langt ud af halsen.

Det føles godt, at have mit navn som en del af bloggens webadresse. Jeg er godt klar over, at det nye navn ikke er det mest originale navn i verden, men det føles altså rigtigt – helt dernede i mavsen. 

(Og så er jeg tvilling i stjernetegn, og vi er rigtigt gode til at starte projekter, som vi ikke afslutter – men det taler vi ikke om.)

Jeg er faktisk ret stolt af meget af det, jeg nåede at udgive på SAP. Jeg gjorde mig umage for at give en nogenlunde underholdende læseoplevelse, og jeg vil fortsætte på samme måde – bare oftere og mere regelmæssigt. Indholdet vil være varieret, da jeg (host) har fået en del mere at skrive om, og desuden føler, at jeg er i gang med en massiv personlig udvikling. Det er ikke en “rejse” på den der tåkrummende X-Factor-agtige måde, men en organisk proces (helt uden Thomas Blachmann), som falder på et meget naturligt tidspunkt i mit liv (host, 30’erne står for døren, host).  

Så hvad kan man forvente at finde her hos mig?

– Regelmæssige indlæg (satser på ca. tre om ugen, medmindre der sker noget uforudset #kronisksygdom #graviditet) af varierende længde

– Emner over hele spektret, dvs. alt mellem himmel og jord: hverdagsglimt, strøtanker, anmeldelser, debatindlæg, føljetoner, studieindlæg, tips og tricks, livet med kronisk sygdom, livet som kronisk overtænker, og livet som førstegangsgravid/førstegangsmor. Jeg er nemlig på 25. uge i gang med at producere et lille menneske, som pt. sparker på livet løs. Derudover er jeg også i gang med den famøse redebygger-fase, hvor jeg har lyst til at give hele mit hjem en ordentlig omgang. 

– Ærlighed og en upoleret facade

– Bandeord

– En god portion humor og selvironi 

Hvad kan man ikke (umiddelbart) forvente at finde hos mig?

– Billeder i spejlrefleks-kvalitet. Sorry!

– Billeder af min kommende baby (bortset fra nuttede fødder og hænder), efter aftale med Chuck.

– Pæne madbilleder. Min mad er ALDRIG pæn.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: