Glædelig jul(i)!: Lidt om den forgangne uge

Studentervogn 3.K.

Der har godt nok været knald på arrangementerne den sidste uges tid, men på den gode måde. Min yngste lillebror havde sin sidste eksamen på gymnasiet sidste mandag; en begivenhed, der efterfølgende blev fejret med et mini-studentergilde hos mig, med flag, balloner, grill, og kage. Det var en team-effort, og takket være det fantastiske solskinsvejr, kunne vi sidde udenfor i solen, omgivet af grønne træer og lyserøde roser. Meget idyllisk og P.S. Krøyer-agtigt.

Fredag havde jeg og min mor æren af at stå klar, da min bror og resten af 3. K lagde vejen forbi min bror og søsters lejlighed i 12-15 minutter. Der var fade med bunkevis af mini-sandwiches, kanelgifler, snøfler (!), frugt, salte snacks – og så øl og sodavand, selvfølgelig. Der skulle ikke mangle noget – heller ikke selvom vi var stop nr. 18/28, og et eller andet sted godt vidste, at de allerede var blevet forplejet rigeligt af samtlige andre ivrige forældre på deres vej.

Disse billeder er taget efter invasionen af 28 fulde unge mennesker. Efter. Man kan kun se, at de har været der, fordi alle dåseøllerne er væk. Til gengæld, havde jeg måske nok lavet lidt for mange sandwiches…

Heldigvis elsker vi rester

Jeg valgte min studentervogn fra i sin tid. Det var simpelthen for utrygt for en tryghedsnarkoman som mig, og da jeg (af forskellige årsager) ikke drikker alkohol, vidste jeg, at jeg blot ville føle mig malplaceret og “kedelig”. Faktisk kan jeg ikke forestille mig noget mere mareridsagtigt (det skulle lige være Roskilde Festival), end at skulle være “på” i så mange timer, samtidig med at skulle forholde mig til så mange indtryk og stimuli. Næ, jeg har aldrig fortrudt min beslutning, men er så glad for, at jeg har kunnet tage del i både min søsters og brors store dage – blot “backstage”. Det passer meget bedre til min personlighed, lad os sige det sådan.

Søndag blev jeg overrasket af hele den kvindelige del af min familie (og andre kvinder i mit liv) med et baby-shower. Det fortjener sit eget indlæg, for det var en dag, jeg aldrig nogensinde vil glemme, og jeg er stadigvæk en smule rundt på gulvet over al den opmærksomhed og kærlighed. Jeg er glad for, at jeg netop den dag fravalgte mine komfortable graviditetsleggings, og i stedet valgte at tage en pæn (dog lidet flatterende) sommerkjole på, samt at jeg ikke lod varmen og dovenskaben holde mig fra at påføre både mascara og øjenbryn før jeg tog ud af døren. Det ellers var tæt på!

Rigtig god weekend til jer alle!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: